Tuinsessies

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

***Tijdelijke actie***

Een volledige dag uit je leven is de perfecte manier om de schoonheid te zien van de dagdagelijkse dingen.
Een tuinsessie is een mini-‘day in the life’. Een voorsmaakje dus. En het is buiten, dus geen zorgen maken over besmettingsgevaar.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Ik hou van het echte leven. Het leven zoals het is. En dat wil ik heel graag ook zo vastleggen voor jullie.
De echte, ongeposeerde momenten. Een momentopname waar je later nog zo graag naar gaat terugkijken.

Laat me een uurtje meekijken in je tuin door mijn unieke blik, en ik bezorg je memorabele foto’s.

Je hebt maar 18 zomers met je kind. En deze zomer is zeker en vast een hele speciale. Vele mensen boeken hun vakantie thuis. En waarom deze vakantie niet voor een stukje vast leggen op foto?
Deze tuinsessies zijn tijdelijk met gratis 40 hogeresolutiebeelden. Ik wil mijn agenda terug gevuld hebben met wat ik het liefste doe. ‘Day in the life’-sessies. En dit is de manier om mensen er mee te laten kennismaken. Optioneel kan je een fotoalbum bestellen.

[/vc_column_text][vc_single_image media=”52913″ media_width_percent=”100″][vc_column_text]

Vakantie in eigen tuin dit jaar?

Kan je deze foto’s al voorstellen?

Die koprol in het gras. Die superhoge trampoline sprong. Het ontdekken van kleine insecten in je tuin. Spelen met de hond. Die zwembadplons. Picknicken in je grasveld en morsen met het ijsje.

Tuurlijk kan je deze foto’s zelf maken. Maar zal je kind zich later niet afvragen waar jij was? Zou je niet veel liever meespelen en zo zelf ook op de foto staan?

De mama die een liefdevolle, warme knuffel geeft omdat je zoontje water in zijn oogjes kreeg door de plagende spetters van de papa. De papa die een worstelgevecht houdt met de zoon. De ondeugende kindjes die hun ouders achtervolgen met de tuinslang.

Van al deze momenten zal je in de toekomst nog veel plezier hebben als je ze nu op foto hebt. Je zal ze koesteren.

Maak er nu werk van. En boek een tuinsessie!

[/vc_column_text][vc_single_image media=”52914″ media_width_percent=”100″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row unlock_row=”” row_height_percent=”0″ parallax=”yes” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ shift_y=”0″][vc_column column_width_percent=”100″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ medium_width=”0″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ z_index=”0″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_width_percent=”100″ back_color=”accent” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ medium_width=”0″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ z_index=”0″ width=”2/3″][vc_column_text border_color=”accent” border_style=”solid”]

Investering:

Tuinsessie: 160€

Inbegrepen:

  • 1 uur documentaire familiefotografie
  • 40 bewerkte foto’s in hoge resolutie
  • reisvergoeding wanneer je in Heist-op-den-Berg woont
  • reisvergoeding wanneer je iemand uit je buurt aanbrengt op dezelfde dag

Niet Inbegrepen:

  • reisvergoeding (0,40€/km) vanaf Heist-Goor

Reisvergoeding is gratis wanneer je tuin in Heist-op-den-Berg is. Als je iets verder weg woont, reken ik reisvergoeding aan. Tenzij je iemand vanuit je buurt kan overtuigen om ook een tuinsessie te boeken op dezelfde dag.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_width_percent=”100″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ medium_width=”0″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ z_index=”0″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_button link=”url:https%3A%2F%2Fwww.ludovica.be%2Finfo-tuinsessie%2F|title:Stuur%20een%20bericht||”]Wil je weten welke dagen nog vrij zijn?[/vc_button][vc_separator sep_color=”accent” icon=”fa fa-leaf2″ scroll_top=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]