Lenzen

This content is password protected. To view it please enter your password below:


ISO

This content is password protected. To view it please enter your password below:


Sluitertijd

This content is password protected. To view it please enter your password below:


Diafragma

This content is password protected. To view it please enter your password below:


Intro

[vc_row][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Ben je benieuwd wat we allemaal leren in deze workshop? Wel, kijk maar even mee...[/vc_column_text][vc_single_image media="52673" media_width_percent="100"][vc_column_text]De online workshop bestaat uit een mailreeks van 10. Dus 10 dagen lang ontvang je een mailtje met een video. In de video leg ik een bepaald onderwerp uit. Bij in het mailtje staat ook een opdracht. En de link naar de facebook groep. Daar kan je dan ook eens gaan kijken hoe de anderen die opdracht doen. Inschrijven kan nog steeds.[/vc_column_text][vc_separator sep_color="accent" icon="fa fa-camera2" scroll_top="yes"][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row]

Hoe neem ik spontane foto's van mijn kind?

[vc_row][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_single_image media="53502" media_width_percent="100"][vc_column_text]

Heb je thuis een spiegelreflex- of systeemcamera liggen in de kast? En ligt die nu stof te vergaren? Heb je die camera ooit gekocht toen je een kind kreeg, met het gedacht ‘nu gaan we mooie foto’s maken’?

Wordt de camera wel bovengehaald op de belangrijke feestmomenten?

Is dit herkenbaar?

Maar wat met de momenten dat je je zoon heerlijk ziet spelen met lego. Of je dochter voor de zoveelste keer op de trampoline gaat springen. Of gewoonweg wanneer je kinderen gaan fietsen.

Al deze eerste keren heb je waarschijnlijk al op foto. Maar vanaf de activiteit een vanzelfsprekendheid wordt, vergeet je de foto’s te maken. Of neem je die met je smartphone, en doe je niets meer met die digitale beelden.

Over enkele jaren heb je spijt dat je deze foto’s niet hebt. Want dan is er geen lego en trampoline meer. En dan is ook de onbevangenheid van je kind weg.

Ik wil je graag leren om foto’s te nemen van de juiste momenten.

Ik wil je helpen een juiste compositie te maken waardoor het beeld nog meer spreekt.

Ik wil je leren om anders te kijken.

Hoe tof zou het zijn om je eigen kunstwerk aan je muur te kunnen hangen?

Britt in actie tijdens de workshop

Wat leer je juist?

 • Ik leer je juist genoeg technische dingen van de camera, waardoor je je weg wat meer vindt, maar niet verdwaalt. Termen als sluitertijd, diafragma en ISO zullen verhelderend duidelijk worden.
 • Ik leer je een juiste compositie maken. Wat mag er wel mee in beeld, wat net niet. We zorgen dat het beeld goed is zodat je geen photoshop moet gebruiken om dingen weg te werken.
 • Ik leer je met beweging werken. Hoe kan je fietsende of schommelende foto’s spannend maken.
 • Ik leer je kijken en beslissen waar je moet gaan staan om de beste foto te maken.
 • Ik leer je naar het licht kijken.

Concreet:

 • De workshop bestaat uit 3 delen. 
  • DEEL 1: Zo 12 maart van 10u-12u: Ik geef je alle kennis die je nodig hebt om zelf aan de slag te kunnen. 
  • DEEL 2: Zo 19 maart van 10u-12u: We gaan een voormiddag op uitstap naar een speeltuin of park. Je brengt je gezin mee, en zo kan je foto's nemen van je kinderen terwijl ze spelen. Ik ben aanwezig om je verder te helpen, en je extra opdrachtjes te geven.
  • DEEL 3: Zo 26 maart van 10u-12u: We bespreken de foto's die je gemaakt hebt, en ik zet je verder op weg met alle vragen die je nog hebt. Je leert ook van elkaars foto's en vragen. Dus zeker waardevol.
 • Je krijgt de kennis nog mee in een online videoreeks, zodat je steeds kan terugkijken.
 • De 3 delen voor 150€
Benieuwd? Bekijk dan al even deze Intro De lessenreeks is ook online te volgen. Geef me even een seintje. 54798485_10217754089465906_8970417730343665664_o

Emma in actie tijdens de workshop

[/vc_column_text][vc_button button_color="accent" size="btn-lg" link="url:https%3A%2F%2Fwww.ludovica.be%2Finschrijving-workshop%2F|||"]Inschrijven[/vc_button][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_custom_heading]Wat vonden de vorige deelnemers van de workshop?[/vc_custom_heading][vc_gallery el_id="gallery-102681" type="carousel" random="yes" medias="52601,52602,52603,52604,52605,52606,52607,52608,52610,52611,52612" carousel_lg="3" carousel_md="3" carousel_sm="1" thumb_size="three-two" gutter_size="2" carousel_height="equal" carousel_interval="3000" carousel_navspeed="400" carousel_loop="yes" carousel_nav="yes" single_overlay_opacity="50" single_padding="2" title="Foto's deelnemers"][vc_column_text]

Deze foto's hebben de deelnemers gemaakt tijdens deel 2

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column column_width_percent="100" back_color="color-lxmt" overlay_alpha="50" gutter_size="3" medium_width="0" shift_x="0" shift_y="0" z_index="0" width="1/3"][vc_column_text]

Ik vond je workshop fantastisch opgebouwd, niet te veel overbodigs als opbouw maar meteen to the point en alles wat je écht moet weten.

Zonde dat ik zo lang heb gewacht met me te verdiepen in alle knopjes op mijn fototoestel, ik had PRACHTIGE babyfoto's kunnen maken een aantal jaren geleden... Maar dat ga ik nu ruimschoots inhalen met mijn kleuters op de foto te zetten! ;-) Op amper twee halve dagen heb ik het gevoel van erg kwalitatieve en bijna professionele foto's te kunnen nemen. Mijn fototoestel is ondertussen verhuisd van de berging naar de leefruimte en krijgt nu alle aandacht dat het verdient. De dag na de twee workshop heb ik het ook meteen al meegenomen naar een verjaardagsfeest en de jarige nadien meteen kunnen verrassen met prachtige foto's van een leuk feest.

Bedankt Sara, hier ga ik de rest van mijn leven prachtige herinneringen mee kunnen vastleggen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_width_percent="100" back_color="color-lxmt" overlay_alpha="50" gutter_size="3" medium_width="0" shift_x="0" shift_y="0" z_index="0" width="1/3"][vc_column_text]

Er was een heel aangename relaxte sfeer. Hierdoor leer je al vanzelf ;-) De theorie ging niet te ver, net genoeg. De combinatie met een praktijksessie was ideaal.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Ik vond het een zeer aangename workshop met begrijpbare uitleg. Ik ben echt niet technisch aangelegd en Sara is erin geslaagd om me toch voldoende bij te brengen om mooiere foto's te trekken van mijn kinderen. Dat wou ik al zo lang en eindelijk heb ik uitleg en tips gekregen waar ik echt iets aan heb. Ik neem mijn reflexcamera ook terug veel meer mee als we weg gaan. Heel fijn om ongedwongen te kunnen oefenen en vragen te stellen.

[/vc_column_text][vc_column_text]

ik vond het een super fijne en interessante workshop. Ik heb veel bijgeleerd en vond het vooral tof om het dan ook in de praktijk om te zetten terwijl je aanwezig was om bij te sturen en tips te geven. Tof om opdrachten te krijgen zoals de panning.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_button button_color="accent" size="btn-lg" link="url:https%3A%2F%2Fwww.ludovica.be%2Finschrijving-workshop%2F|||"]Inschrijven[/vc_button][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row]