Ik weet echt niet meer waar ik dit gehoord heb. Maar dat sloeg in als een bom. Ik kreeg echt kippenvel.

Je hebt ‘maar’ 18 zomers met je kind.

En mijn kinderen zijn al 9 en 11. Ik zit dus al over de helft. Als je dat in maanden bekijkt, zijn dat er maar 36. En ze leven in co-ouderschap met hun papa, dus voor mij is dat nog eens gedeeld door 2.

18 zomers

Je hebt maar 18 zomers om samen op te groeien als gezin. Om samen herinneringen te maken en avonturen te beleven, waar jullie later met warme gevoelens naar terug kijken.
Maar 18 zomers voordat ze volwassen zijn en zelf de wereld willen gaan verkennen. Misschien ver van huis. Oceanen over.

De zomers zijn het leukste voor je kind. Eventjes geen routine, of toch minder. Papa en mama komen al eens vroeger thuis van het werk. Of plannen een verlofdagje. Bezoekjes aan pretparken. Waterspelletjes. Kamperen in de tuin. Dagje naar zee. Vriendjes op bezoek. Bbq wordt aangestoken.

Zoveel dingen die net iets anders zijn dan de rest van het jaar.
18 zomers, so make them count!

Meer foto’s in de zomervakantie

Er worden heel veel herinneringen gemaakt in de zomer. En als je op reis gaat, gaat er steevast een fototoestel in de koffer. Er wordt een fotoalbum gemaakt van de mooie reis. Die komt bij in de kast. Als je dit al doet: super!

Maar toch zijn alle andere dagen even belangrijk. Een ‘gewone’, maar leuke dag thuis. Stel je voor dat je die in beeld zou brengen. Maar daar heb je niet zoveel tijd voor. Want thuis is er altijd iets te doen. Koken of poetsen of opruimen of klussen. Dingen die je uitstelde kan je ineens in de zomer doen, want dan heb je daar de tijd voor. Een paar uurtjes foto’s nemen hoort daar waarschijnlijk niet bij.

Hou ze vast

‘Je zoon die treuzelend zijn cornflakes opeet’, ‘Je jongste dochter die haar tandenpoetst en van kop tot teen onder de tandpasta zit’ of ‘De blik van je tienerdochter als haar papa weer eens een flauwe mop vertelt’
Stel je voor dat je dit in beeld kon brengen voor de eeuwigheid en later met je volwassen kinderen hun kleine momentjes en gewoontes herbeleeft. Of met je kleinkinderen…

Daarom kom ik super graag bij je langs om die momenten vast te leggen.

Bij een day in the life sessie volg ik je gezin een aantal uur tot een hele dag. Om zo de mooiste momenten en verhalen authentiek in beeld te brengen. Niet poseren. Niet doen alsof. Gewoon echte beelden. Dat is zoveel beter dan perfectie, toch?

Deur toe

Curieuzeneuzen zitten overal. Als er een bordje hangt : “Deur toe !”, wie is er dan niet nieuwsgierig om te kijken waarom

 

Waar blijven jullie?

Thomas wil zo snel mogelijk naar de vijver om kikkers te gaan vangen. Maar de ouders moeten de buggy van kleine broer voortduwen, en zijn dus trager. Dus af en toe stopt hij zijn go-cart, half gedraaid, om te kijken waar ze blijven.

Wacht niet te lang, want de zomer is zo om.

Zin gekregen in een day in the life sessie? Je kan meer info vinden bij Ludovica’s Verhaal.

18 zomers, so make them count!