Spontane fotografie, dat is waar Ludovica voor staat. Dit soort fotografie is toepasbaar op meerdere domeinen.

Ludovica's Moment

Zo zijn er speciale momenten die je wil koesteren. Momenten die je keer op keer terug opnieuw zou willen beleven.
Dat communiefeest van je dochter bijvoorbeeld, of het pensioenfeest van je collega… Liever dan ‘cheese’ te roepen voor de camera, zorgen de foto’s vanzelf voor de crème de la crème van de dag. Meer info hierover vind je terug onder Ludovica’s Moment. Of je klikt hier.

Ludovica's Verhaal

Ludovica’s Verhaal gaat nog een stapje verder. Hier gaat niet meteen om een bepaalde gebeurtenis maar eerder het hele plaatje. Iedereen heeft immers een verhaal te vertellen. Dit kunnen hele gewone dingen zijn, zoals een doordeweekse dag bij je thuis. Of je wil graag je product op een originele manier in de kijker zetten. Met het hele verhaal erbij. Dan moet je hier eens klikken. Kom je alles te weten over de verschillende opties.

Ludovica's Plek

Ook bedrijfsfoto’s dragen mijn signatuur. Bedrijfsfoto’s met een plus eigenlijk. Ik ga net iets verder dan de typische beelden. Ik kijk naar de persoonlijkheid van de mens achter het bedrijf. Hierdoor haal ik het beste naar boven. Ludovica’s Plek is dat. Hier vind je alle info terug.

Je zal merken dat elk domein opgedeeld is in Uniek, Bijzonder en Groots. Dit gaat –in stijgende lijn- over de grootte van het pakket, het aantal uren dat de shoot zal duren en het aantal foto’s dat je nadien zal ontvangen.